Γιατί να προτιμήσετε εμάς.

Ποιότητα και αξιοπιστία από το 1997

Κορυφαίο Web Hosting στην Ελλάδα

Ευχαριστημένοι πελάτεςAυτό που κάνει την THE WEB POWER να ξεχωρίζει στο χώρο του Web Hosting είναι η αξιοπιστία και η ποιότητα των υπηρεσιών της. Από το 1997, ως μια από τις πρώτες εταιρείες του χώρου, μπορεί να αντιλαμβάνεται τις απαιτήσεις της αγοράς και να προσφέρει τις καλύτερες λύσεις.

Προτεραιότητα για την εταιρεία μας αποτελεί η δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και να παρέχουμε πάντα την πλέον αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη. Γιατί εμείς στην THE WEB POWER φροντίζουμε για εσάς και την επιχείρησή σας. Η φιλοξενία των σελίδων σας σε web server που προσφέρουμε εμείς είναι ότι ποιοτικότερο και σύγχρονο μπορεί να προσφέρει το ΙΝΤΕΡΝΕΤ σήμερα στην καλύτερη τιμή.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ THE WEB POWER

Αν βρείτε κάπου αλλού σε Ελληνική εταιρεία καλύτερες υπηρεσίες και χαμηλότερη τιμή στην ίδια ποιότητα και εύρος σύνδεσης με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, τότε θα σας δώσουμε 1 ΜΗΝΑ ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία και τις ίδιες υπηρεσίες και τιμή.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ !

Όλα τα πακέτα φιλοξενίας της THE WEB POWER συνοδεύονται από ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ εγγύηση επιστροφής χρημάτων, και από την πληρέστερη τεχνική υποστήριξη που μπορεί να υπάρξει. Είμαστε σίγουροι για τις υπηρεσίες μας και για αυτό εγγυόμαστε την επιστροφή των χρημάτων σας ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ από την έναρξη του πακέτου φιλοξενίας σας, εφόσον δε μείνετε ικανοποιημένοι από τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και δεν είμαστε σε θέση να επιλύσουμε το πρόβλημά σας. Η εγγύηση αφορά υπηρεσίες πακέτων web hosting και για οποιαδήποτε στιγμή κατα την διαρκεια του χρόνου φιλοξενίας, αφαιρώντας τον χρόνο που έχετε ήδη καταναλώσει. Είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας και παρέχουμε την καλύτερη εγγύηση της αγοράς.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Η ταχύτητα σύνδεσης του site σας με το ΙΝΤΕΡΝΕΤ όταν θα φιλοξενείται στον προσφερόμενο απο εμάς server θα είναι απο τις ταχύτερες του κόσμου.

Η Ταχύτητα πρόσβασης βασίζεται σε πολλαπλές γραμμές οπτικών ινών των 155 MBps συνολικής δυνάμεως των 3100 MBps !

Διαθετουμε την καλύτερη ποιότητα σύνδεσης στο Internet με εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες. Έχουμε επιλέξει παρόχους εύρος ζώνης Tier-1, εξασφαλίζοντας πολύ υψηλές ταχύτητες σύνδεσης με όλα τα σημεία του διαδικτύου. Η συνολική συνδεσιμότητα μας φτάνει τα 8,500+ δίκτυα. Η σύγκριση με τις γραμμές όλων των Ελληνικών παροχέων είναι καταλυτική.

Ακόμα οι περισσότεροι από αυτούς προσφέρουν και dial-up access σε εκατοντάδες ιδιώτες με αποτέλεσμα να μειώνεται δραματικά η ταχύτητα σύνδεσης του server τους, λόγω της εντατικής χρήσης.
Εμείς δεν θέλουμε να μειώνουμε την ταχύτητα πρόσβασης του κοινού στις σελίδες σας και χρησιμοποιούμε ολόκληρη την τεράστια δύναμη της σύνδεσης μας , αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση των σελίδων σας.
Το site σας θα βρίσκεται σε έναν απο τους συνεχώς παρακολουθούμενους, υψηλής ποιότητας και επιδόσεων UNIX servers που σας προσφέρουμε.

ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ - ΤΑ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η ταχύτητα της εξυπηρέτησης σας από το τεχνικό τμήμα μας είναι απαράμιλλη. Από την στιγμή της παραγγελίας σας θα γίνει η εγκατάσταση και ρύθμιση του server σας το πολύ σε μια εργάσιμη μέρα. Αμέσως θα μπορείτε να βλέπετε τον server σας με το όνομα το οποίο θα μας ζητήσετε αν αυτό έχει τις διεθνείς καταλήξεις .com, .net, .org ( π.χ. τοονομάσας.com ). Αν θέλετε να έχει την Ελληνική δευτερεύουσα κατάληξη .gr (δηλ. τοονομάσας.gr ), τότε θα βλέπετε άμεσα την IP adress που θα σας δώσουμε και το όνομα σας μόλις κατοχυρωθεί.

Αμεσα σας στέλνουμε τις οδηγίες χρήσεως του χώρου σας που περιλαμβάνει τα ποιο προηγμένα εργαλεία διαχείρησης.

Εμείς στην THE WEB POWER κατανοούμε την ανάγκη σας για extra εργαλεία και βοηθήματα με την αγορά ενός πακέτου φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ετσι λοιπόν , με κάθε πακέτο φιλοξενίας σας παρέχουμε την απόλυτη διαχείριση των υπηρεσιών μέσω του cPanel, το δημοφιλέστερο control panel της αγοράς. Μέσα από το εύχρηστο και φιλικό του περιβάλλον μπορείτε τώρα να διαχειριστείτε τον λογαριασμού σας, να δημιουργείσετε λογαριασμούς email, βάσεις δεδομένων, να παρακολουθείσετε τα στατιστικά του site σας και πολλές άλλες λειτουργίες.

Επιπλέον σας δίνουμε την δυνατότητα μέσω της σουίτας προγραμμάτων Softaculous , και με το πάτημα μόνο ενός κουμπιού , να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή μέσα απο τις εκατοντάδες που σας προσφέρει. Περιλαμβάνεται μεγάλη ποικιλία εφαρμογών όπως Portals, e-Commerce, Content Management, Blogs, Polls, Forums και πολλά άλλα. Τα πολύ γνωστά Joomla – Drupal – WordPress – OS Commerce – Zen Cart – Coppermine Photo Gallery – PHPlist είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία που θα βρείτε κάνοντας Web Hosting στην εταιρία μας.

Και όλα αυτά χωρίς επιπλέον κόστος για το καλύτερο web hosting στην Ελλάδα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Οι server μας βρίσκονται σε σύγχρονο και αξιόπιστο data center με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό και υποδομή τελευταίας τεχνολογίας που παρέχει ασφάλεια και σταθερότητα δικτύου, για την αδιάλειπτη και σωστή λειτουργία των σελίδων σας και την ταχύτερη ανταπόκριση τους στο internet. Με ενεργοποιημένο Firewall για αποτροπή DoS attacks, αποτροπή επιθέσεων για υποκλοπή κωδικών (Brute Force Detection), προστασία anti-spam και anti-virus, φιλτράρισμα των emails μέσω Realtime Blackhole List (RBL) με πολύ συχνές ενημερώσεις ώστε να ελαχιστοποιούνται τα spam. Στη THE WEB POWER δεν υπερφορτώνουμε τους servers μας, περιορίζουμε τον αριθμό των sites που φιλοξενούμε σε κάθε server, με στόχο τη μεγιστοποίηση της ταχύτητας και της αξιοπιστίας , γιατί μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις ποιοτικότερες υπηρεσίες Internet για να ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό!

Προστατεύουμε τους servers και τις σελίδες σας αποτελεσματικά απο εξωτερικές επιθέσεις και μπορούμε ΑΜΕΣΑ να αποκαταστήσουμε το site σας απο τα 3 backups που διαθέτουμε (καθημερινό, εβδομαδιαίο και μηνιαίο)!

ΕΞΟΧΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παρέχουμε υποστήριξη μέσω τηλεφώνου, email, ticket και chat για να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί. Αν προσθέσουμε σε αυτό και την άμεση διαθεσιμότητα πλήρους backup η απροβλημάτιστη λειτουργία ειναι εξασφαλισμένη. Δεν αφήνουμε κανένα πρόβλημα άλυτο. Πλήρης και ασφαλής φιλοξενία ιστοσελίδων απο την The Web Power!

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε είναι αξεπέραστες.

1) Λόγω της μεγάλης χωρητικότητας των γραμμών μας δεν έχουμε τεχνικούς περιορισμόύς.  Ετσι μπορεί απεριόριστος αριθμός ανθρώπων να δεί και να χρησιμοποιήσει τις σελίδες σας. Και εμείς έχουμε τις αποδείξεις και το bandwith  ώστε αυτό που λέμε να το εννοούμε σε αντίθεση με άλλους παροχείς που εκ των πραγμάτων δεν έχουν την δυνατότητα να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο λόγω μικρού bandwith.

2) Σας δίνουμε την δυνατότητα για άπειρες e-mail διευθύνσεις για να βάλετε στο site σας ΔΩΡΕΑΝ, όπως (π.χ. webmaster@……, sales@……., support@……. κ.λ.π. ). Σας δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ την δυνατότητα να έχετε άπειρους autoresponders δηλαδή αυτόματες απαντήσεις που στέλνει ο υπολογιστής σε περίπτωση μηνύματος προς συγκεκριμένη δική σας e-mail διεύθυνση. Ακόμα σας δίνουμε απο 5 εως απεριοριστα POP e-mail Boxes για την αποθήκευση του ταχυδρομείου σας.

3) Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να εκμεταλευτείτε όλες τις νέες τεχνικές που υπάρχουν ΔΩΡΕΑΝ CGI, JAVA, HTMLscript, Server Side Includes, PGP, PHP, HTML5 κλπ
Ακόμα υποστήριξη REALAUDIO – REALVIDEO για εκπομπές (webcasting) βίντεο και ήχου.
Υποστηρίζονται και συμπεριλαμβάνονται ακόμα: MACROMEDIA SHOCKWAVE, FutureSplash, FLASH, MIDI, NET TOOB for MPEG, Sizzler, TOOLBOOK II Instructor, VIVOactive, VRML – LIVE 3D, Cgiemail, CGI.pm, MySQL, GD.pm, HyperNews, Mreply, Perl,   CGI, JAVA, JAVAscript, SSI, PGP, PHP PAGES, HTMLscript, Java Servlets, EMBPERL, EPL, FCGI, JHTML WITH JSSI, JDBC,JSCRIPT, VBscript, BCMath, PCRE, Ιmagemap Programs, Fractal Imagers, TrueSpeech Digital Audio, VocalTec Internet Phone, Infinop’s wavelet image compression, Voxware, Vream.

4) Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιείτε ΔΩΡΕΑΝ SSL security (Secure Server) στις συναλλαγές σας με ΔΩΡΕΑΝ SSL Certificate!

5) Σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ αναφορά στατιστικών στοιχείων για την κίνηση των σελίδων σας κάθε μέρα.

6) Ο χώρος που σας προσφέρουμε στην βασική σύνθεση 1000ΜΒ είναι μεγάλος και χωράει 40000 σελίδες των 25ΚΒ ή 20000 σελίδες των 50ΚΒ και μπορεί να σας φαίνεται υπερβολικός, όμως το ΙΝΤΕΡΝΕΤ αλλάζει και οι νέες τεχνικές απαιτούν χώρο.
Σας δίνουμε αρκετό χώρο για να τις εκμεταλλευτείτε και ακόμα για να προσθέσετε Βίντεο, κινούμενη εικόνα και ήχο, χωρίς να σας απασχολεί ο χώρος, και φυσικά χωρίς επιπλέον χρέωση για αυτό. Αν ακόμα χρειαστείτε επιπλέον χώρο με την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (INSTAND UPGRADE) που προσφέρουμε.

7) ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΣΕΛΙΔΩΝ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ. Μπορείτε να κάνετε όλα αυτά ΔΩΡΕΑΝ, δεν θα είμαστε εμείς αυτοί που θα τιμωρήσουμε το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο και την επιτυχία σας.

8)Σας προσφέρουμε πρόσβαση FTP και TELNET. Ακόμα έχετε ΔΩΡΕΑΝ και το δικό σας ANONYMOUS FTP directory.

9) Με κάθε Web Hosting πακέτο φιλοξενίας παρέχουμε για εσάς την εφαρμογή RVSiteBuilder ΔΩΡΕΑΝ για να δημιουργήσετε την εταιρική σας παρουσίαση στο internet ή την προσωπική σας ιστοσελίδα χωρίς κόστος! Δεν απαιτούνται από εσάς ούτε ιδιαίτερες γνώσεις ούτε εργαλεία σχεδίασης και περιττά έξοδα!

10) H σουίτα προγραμμάτων Softaculous σας δίνει την δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή μέσα απο τις εκατοντάδες που σας προσφέρει. Το Softaculous περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών όπως Portals, e-Commerce, Content Management, Blogs, Polls, Forums, WordPress, Joomla, Magento και πολλά άλλα
Είναι πλήρως ενσωματωμένο στο Control Panel του web hosting λογαριασμού σας σε όλα τα δυναμικά πακέτα φιλοξενίας (πακέτα με υποστήριξη MySQL), και σας προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

11) Mε κάθε πακέτο φιλοξενίας σελίδων σας παρέχουμε την απόλυτη διαχείριση των υπηρεσιών μέσω του cPanel, του δημοφιλέστερου control panel της αγοράς. Μέσα από το εύχρηστο και φιλικό του περιβάλλον μπορείτε τώρα να διαχειριστείτε τον λογαριασμού σας. Το CPanel αυτοματοποιεί και απλοποιεί την διαχείριση του λογαριασμού σας μέσω ενός πίνακα ελέγχου το οποίο περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία και επιλογές που χρειάζεστε.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Εμείς σας προσφέρουμε ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ φιλοξενίας ιστοσελίδων.

α) Μπορούμε να σχεδιάσουμε τις σελίδες σας όπως εσείς θέλετε με ειδικά γραφικά και όλες τις τελευταίες τεχνικές, να τις συντηρούμε, να τις αναβαθμίζουμε ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΑΣ και ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ.

β) Προσφέρουμε και την διαφήμιση των σελίδων σας, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες και τις ανάγκες σας.

Περισσότερες πληροφορίες για επιπλέον Διαφημιστικές υπηρεσίες και υπηρεσίες κατασκευής σελίδων ΙΝΤΕΡΝΕΤ που προσφέρουμε θα βρείτε στις ειδικές σελίδες του site μας.

Αν δεν βρήκατε κάτι το οποίο χρειάζεστε σε όλα αυτά θα χαρούμε να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας. Το κάλυτερο web hosting στην Ελλάδα.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΗΘΙΚΗΣ WEB HOSTING ΤΗΣ THEWEBPOWER

» Παροχή up-to-date πληροφοριών για προιόντα του Web Hosting
» Παροχή άμεσων λύσεων σε ζητήματα πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης
» Τήρηση της παρεχόμενης εγγύησης επιστροφής χρημάτων
» Ξεκάθαρη και σαφής πολιτική τιμολόγησης
» Εξασφάλιση της ασφάλειας των συναλλαγών με πιστοποιητικά κρυπτογράφησης (Secure Sockets Layer – SSL – encryption)
» Ρύθμιση όλων των προβλημάτων με τους πελάτες άμεσα και επαγγελματικά
» Έλεγχος όλων των υπηρεσιών των servers για να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση και το μέγιστο uptime των συστημάτων
» Προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών αποφεύγοντας τη διανομή, ενοικίαση ή πώληση τέτοιων στοιχείων

Ολα τα παραπάνω αποτελούν τις δεσμεύσεις μας προς εσάς τους χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες μας που υπηρετούμε απο το 1997 στο χώρο του Ιντερνετ. Πλήρης και ασφαλής φιλοξενία ιστοσελίδων απο την TheWebPower.com

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ !

Τι λένε οι πελάτες μας.

best web hosting Προσφέρουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες Internet στην καλύτερη τιμή. Οι πελάτες μας προέρχονται, εκτός από την Ελλάδα, και από όλα τα μέρη του κόσμου, γιατί οι υπηρεσίες μας web hosting είναι από τις καλύτερες διεθνώς.

Ηδη φιλοξενούμε χιλιάδες virtual servers και sites εταιρειών και ελεύθερων επαγγελματιών που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο κάθε μέρα.

Ολοι οι πελάτες απολαμβάνουν τις ποιοτικές υπηρεσίες μας και την αψογη τεχνική βοήθεια που τους προσφέρουμε. Αλλά ας αφήσουμε τους ίδιους να μιλήσουν στα παρακάτω e-mails.

web hosting Greece – Thewebpower

210 9211597

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Επικοινωνία μέσω e-mail

Επικοινωνία μέσω ticket