Δωρεάν διαφήμιση website

Προώθηση ιστοσελίδων

Η THE WEB POWER σας δίνει τώρα την δυνατότητα να προσελκύσετε επισκέπτες στις σελίδες σας χωρίς να πληρώσετε για διαφήμιση κάνοντας καταχώρηση στον διαφημιστικό κατάλογο TOP 100 εντελώς Δωρεάν ! Το TOP 100 είναι μια πραγματική ευκαιρία για σας για να καταξιωθεί το site σας στα μάτια των χρηστών του Ιντερνετ, να αποδείξετε σε όλους την πραγματικά καλή δουλειά που έχετε κάνει, αλλά και για να αυξήσετε θεαματικά την κίνηση ( traffic ) στο site σας σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το TOP 100 είναι ένας κατάλογος ελληνικών ιστοσελίδων τα οποία κατατάσσονται σύμφωνα με το πόσο δημοφιλή είναι και περιέχει links προς αυτά. Aυξήστε τους επισκέπτες του site σας με τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο!

» Καταχώρηση στον διαφημιστικό κατάλογο TOP 100 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !
» Επωφεληθείτε από την υψηλή επισκεψιμότητα του διαφημιστικού καταλόγου TOP 100
» Αναγνωρισιμότητα του λογότυπου της εταιρείας σας από το κοινό που επισκέπτεται το TOP 100
» Περισσότεροι χρήστες γνωρίζουν την επιχείρησή σας και επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας μέσω του TOP 100
» Δεν εμφανίζονται καταχωρήσεις ή banners πορνογραφικού ή παράνομου περιεχομένουΚαταχωρήστε το site σας τώρα!

Χωρίσαμε τα Ελληνικά sites θεματικά σε 5 κατηγορίες σύμφωνα με θεματικές ενότητες οι οποίες είναι παραδεκτές διεθνώς. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο γιατί δεν θα μπορούσαν να συγκριθούν με αντικειμενικότητα ανόμοιες κατηγορίες που απευθύνονται σε ανθρώπους με διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά και που έχουν, λόγω της γενικότερης ή ειδικότερης φύσεώς τους, διαφορετικό αριθμό ενδιαφερομένων που τα επισκέπτονται.

Πατώντας επάνω στο γραφικό της κάθε κατηγορίας μεταφερόσαστε στα καλύτερα 100 Ελληνικά sites όπως αυτά διαμορφώνονται ανά 24ωρο.
Η κατάταξη αλλάζει κάθε 24 ώρες σύμφωνα με το πόσο δημοφιλή είναι τα sites.

Σε κάθε κατηγορία τα TOP 100 sites παρουσιάζονται με το γραφικό banner που μας έχετε στείλει , τον τίτλο τους και μια συνοπτική περιγραφή του περιεχομένου τους.
Το ειδικό software που χρησιμοποιούμε καταμετρά καθημερινά, ανά 24 ώρες, τα hits που έρχονται από κάθε site και δημιουργείται κάθε 24 ώρες μια νέα κατάταξη βασισμένη στον αριθμό του μέσου όρου hits-votes που δίνει κάθε site.
Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μια αντικειμενική κατάταξη η οποία δεν επηρεάζεται απο την παλαιότητα ή το συνολικό αριθμό hits που έχει δωσει το κάθε site σε όλο το χρονικό διάστημα που συμμετέχει στο TOP 100 αλλά από το πόσο δημοφιλές είναι ανά 24ωρο. Ετσι δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα sites να βελτιώνονται συνεχώς, όπως και στα καινούργια sites εφόσον αξίζουν και είναι δημοφιλή να παίρνουν απευθείας μια καλή θέση στο TOP 100
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στο Ελληνικό κοινό τα καλύτερα Ελληνικά sites σε κάθε κατηγορία όπως διαμορφώνονται αυτή την στιγμή.

Θέλετε να συμπεριλάβετε το site σας στον διαφημιστικό κατάλογο TOP 100; Δωρεάν Καταχώρηση
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαφημιστικό κατάλογο TOP 100; Μάθετε περισσότερα

Στον κατάλογο TOP 100 έχουμε διαμορφώσει και ειδικά σημεία διαφήμισης για προβεβλημένη καταχώρηση του site σας με διαφημιστικό banner διαστάσεων 468 x 60 pixels.

Το banner σας θα εμφανίζεται σταθερά, στην αρχική ή/και στις λοιπές σελίδες του TOP 100, για 1 μήνα. Με αυτό τον τρόπο χιλιάδες επισκέπτες θα βλέπουν την διαφήμισή σας η οποία θα κατέχει σταθερά την θέση της, χωρίς να εναλλάσσεται με άλλες.

Μόνο με 20 ευρώ + ΦΠΑ για 1 μήνα !!!

Για παραγγελία πατήστε εδώ

210 9211597

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Επικοινωνία μέσω e-mail

Επικοινωνία μέσω ticket