Υπηρεσίες Web Hosting & Domain Names
 

Εμπιστευτείτε την κατασκευή του site σας στα χέρια των ειδικών
Το τμήμα web design της εταιρείας μας είναι έτοιμο να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας

 
 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την σχεδίαση και κατασκευή των ιστοσελίδων σας και την οργάνωση του site σας. Αφού σχεδιάσουμε και κατανοήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες της εταιρείας σας, προτείνουμε και υλοποιούμε την καλύτερη δυνατή λύση web design. Ομως επειδή οι γνώσεις μας γύρω απο το Ιντερνετ είναι ολοκληρωμένες λαμβάνουμε υπόψη μας και όλους τους παράγοντες που επηρεάζουν και συγκροτούν την σωστή και αποδοτική παρουσίαση της εταιρείας σας. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε για σας είναι καλαίσθητες, αλλά και γρήγορα προσβάσιμες απο όλους, κυρίως όμως οι σελίδες που κατασκευάζουμε ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ , δηλαδή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ με σκοπό την διαφοροποίηση της επιχείρησής σας στον σύγχρονο ανταγωνισμό.

Η πρώτη εντύπωση που δίνει στον επισκέπτη ενός website η εμφάνιση και η οργάνωσή του, επηρεάζει σημαντικά τις επόμενες ενέργειές του. Η ομάδα web design και προγραμματισμού της THE WEB POWER με την χρήση σύγχρονων εργαλείων σχεδίασης δημιουργεί για εσάς έργα καλαίσθητα και μοναδικά, με ιδιαίτερο βάρος στην δομή και τον τρόπο παρουσίασης, με σκοπό τη λειτουργική και γρήγορη πλοήγηση των επισκεπτών και την διαφοροποίηση του δικτυακού σας τόπου από τον ανταγωνισμό.

Η THE WEB POWER παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις συνδυάζοντας τις απαιτήσεις της αγοράς με τις νέες τεχνολογικές τάσεις.
Η πολιτική σχεδίασης που ακολουθούμε περιλαμβάνει την:

Υψηλή αισθητική και μοντέρνο σχεδιασμό
Ευκολία πλοήγησης και λειτουργικότητα σελίδων
Πρωτότυπο Web Design
Συμβατότητα με όλα τα προγράμματα πλοήγησης (browsers)
Tαχύτητα προβολής στο διαδίκτυο
Σχεδίαση ιστοσελίδων φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης
Δυνατότητα αναβάθμισης και επεκτασιμότητας
Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης από τον πελάτη
Καθημερινά στατιστικά στοιχεία μέσω της υπηρεσίας Web Hosting
Δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Πρωτότυπη Σχεδίαση
Οι σελίδες που κατασκευάζουμε για εσάς ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ , δηλαδή δεν υπάρχουν έτοιμες σε προγράμματα κατασκευής σελίδων και άρα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ με σκοπό την διαφοροποίηση της επιχείρησής σας από τον ανταγωνισμό.
Προγραμματισμός
Η ομάδα σχεδιαστών και προγραμματιστών της THE WEB POWER με την χρήση σύγχρονων εργαλείων σχεδίασης δημιουργεί για εσάς έργα καλαίσθητα, με ιδιαίτερο βάρος στην δομή και τον τρόπο παρουσίασης, με σκοπό τη λειτουργική και γρήγορη πλοήγηση των επισκεπτών.
HTML, PHP, MySQL, CSS, Javascript
Παροχή πηγαίου κώδικα
Γνωρίζετε ότι μπορεί να μην έχετε πρόσβαση στον κώδικα του website σας σε εταιρείες του ανταγωνισμού? Με άλλα λόγια να μην σας ανήκει το website σας? Στην THE WEB POWER σε εσάς ανήκουν οι σελίδες που κατασκευάζουμε και έχετε πλήρη ιδιοκτησία του πηγαίου κώδικα.
Περιβάλλον Διαχείρισης
Το περιβάλλον διαχείρισης (CMS) περιλαμβάνει την εισαγωγή του περιεχομένου μιας ιστοσελίδας, καθώς και την ανανέωσή της με την χρήση ειδικού συστήματος back-end. Μέσα από αυτό το σύστημα επιτυγχάνεται η διαχείριση των κύριων ενοτήτων της ιστοσελίδας που περιλαμβάνουν, κείμενα και φωτογραφικό υλικό, θεματικές ενότητες, διαχείριση αρχείων, Καταλόγους προϊόντων, χρήστες του συστήματος κλπ.
Ευκολία Εύρεσης
Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης. Με την χρήση σύγχρονων εργαλείων σχεδίασης βοηθάμε τις σελίδες σας ώστε να εμφανίζονται σε αποτελέσματα αναζήτησης στο internet. Οσο μεγαλύτερο είναι ένα website και όσο μεγαλύτερος ο όγκος των πληροφοριών που περιλαμβάνονται στις σελίδες του, τόσο μεγαλύτερες είναι και οι πιθανότητες καλύτερης εύρεσης από τις μηχανές αναζήτησης.
Κατοχύρωση Domain Name
Σας προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ την κατοχύρωση του ονόματός σας με κάθε εταιρικό website.
ΔΩΡΕΑΝ
Εταιρικό Web Hosting
Με κάθε κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας σας προσφέρουμε τώρα ΔΩΡΕΑΝ για τον πρώτο χρόνο και την φιλοξενία της στους servers της εταιρείας μας.
ΔΩΡΕΑΝ
Τεχνική Υποστήριξη
Το τμήμα σχεδιασμού είναι διαθέσιμο για εσάς εργάσιμες ημέρες και ώρες για να δεχτεί τις ερωτήσεις σας, να προσφέρει συμβουλές και να κάνει τις αλλαγές που χρειάζεστε.
Search Engine Optimization
Το εταιρικό σας website κατασκευάζεται με τον πιο σύγχρονο τρόπο και τις καλύτερες πρακτικές στο search engine optimization ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης. Εχετε πρόσβαση σε πλήρη στατιστικά στοιχεία μέσα από το control panel του πακέτου φιλοξενίας σας, από που προέρχεται το traffic των σελίδων σας και πως οι επισκέπτες κατέληξαν σε αυτές.

Το e-shop είναι ένα υποκατάστημα της επιχείρησή σας ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο χωρίς να αυξάνει τα λειτουργικά σας έξοδα. Κάθε πώληση αποτελεί κέρδος. Επίσης, σημαντικό είναι το γεγονός ότι όσο αυξάνεται ο αριθμός των πελατών που χρησιμοποιούν το internet, τόσο μειώνεται το συνολικό κόστος εξυπηρέτησης αυτών.
Παρέχουμε για εσάς μια ολοκληρωμένη custom (ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ) εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου που αυτοματοποιεί με απλό και εύχρηστο τρόπο τη διαδικασία εμπορικών συναλλαγών στο διαδίκτυο.
Το προτεινόμενο eshop περιλαμβάνει όλα τα στάδια που απαιτούνται για την πραγματοποίηση μίας εμπορικής συναλλαγής, από την ολοκληρωμένη παρουσίαση των προϊόντων, μέχρι την οικονομική διεκπεραίωσή της.Η εφαρμογή παρουσιάζει όλες τις κατηγορίες των προϊόντων της επιχείρησης. Με την επιλογή μιας κατηγορίας εμφανίζονται τα προτεινόμενα προϊόντα της κατηγορίας και οι υποκατηγορίες της κατηγορίας. Οι χρήστες έχουν στη διάθεσή τους όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που αφορούν ένα προϊόν: oνομασία, κατασκευαστής, τιμή και χαρακτηριστικά, δυνατότητα ταξινόμησης ανά τιμή , κατασκευαστή , αύξουσα φθίνουσα κτλ.

Δυνατότητα προβολής νέων προϊόντων , προσφορών, best sellers κτλ.
Κατασκευή μηχανής αναζήτησης για εύκολη εύρεση προϊόντων.
Κατασκευή καλαθιού αγορών.Το καλάθι αγορών είναι εύχρηστο και ασφαλές και επιτρέπει στους χρήστες να αγοράζουν με εύκολο τρόπο τα προϊόντα που επιθυμούν. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν / αφαιρέσουν προϊόντα ή ακόμη να αλλάξουν την ποσότητα αυτών από το καλάθι αγορών, πριν προβούν στο “ταμείο” για να ολοκληρώσουν τη συναλλαγή.
Τρόποι Συναλλαγής. Οι οικονομικές συναλλαγές μπορούν να ολοκληρωθούν με ποικίλους τρόπους, συμπεριλαμβανομένων ασφαλείς πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών. Υποστηρίζονται εξειδικευμένα συστήματα ασφαλείας (SSL) που επιτρέπουν την ασφαλή και αποτελεσματική μεταφορά δεδομένων και τη δυνατότητα online σύνδεσης με την τράπεζα της αρεσκείας σας . Ακόμα δίνεται η επιλογή για αντικαταβολή η κατάθεση στον τραπεζικό σας λογαριασμό.
Προβολή της δραστηριότητας της επιχείρησης με παρουσίαση νέων , ειδήσεων κλπ.
Δημιουργία mailing list για ενημέρωση των πελατών με προσφορές και νέα προϊόντα.
Βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για εύκολη εύρεση από τις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης.
Δυνατότητα αναβάθμισης και επεκτασιμότητας
Φιλικό περιβάλλον διαχείρισης από τον πελάτη
Καθημερινά στατιστικά στοιχεία μέσω της υπηρεσίας Web Hosting
Δωρεάν εκπαίδευση και υποστήριξη

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ (CMS)
Περιλαμβάνει την εγκατάσταση πλατφόρμας Content Management System η οποία αποτελεί ολοκληρωμένη λύση για την διαχείριση του web site σας, μέσω της οποίας θα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα και με ασφάλεια τις επιλογές του μενού και το περιεχόμενο των σελίδων σας, με πληθώρα δυνατοτήτων όπως εισαγωγή / αλλάγη / διαγραφή κατηγοριών , προϊόντων , τιμών , προσφορών κτλ. Ο διαχειριστής της εφαρμογής έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ή να διαγράψει κατηγορίες, υποκατηγορίες και προϊόντα. Επίσης, μπορεί να προβεί στην προσθήκη / αλλαγή / διαγραφή φωτογραφιών και περιεχομένων για κάθε προϊόν.Ο διαχειριστής θα έχει την πλήρη πρόσβαση στο σύστημα μέσω κωδικών πρόσβασης σε κλειδωμένη περιοχή.
Η πλατφόρμα μεταξύ άλλων θα διαθέτει:
- Ασφαλές και εύχρηστο Online web-based Σύστημα Διαχείρισης για την πλήρη διαχείριση του web site σας χωρίς απαίτηση τεχνικών γνώσεων.
- Δυνατότητα εύκολης προσθήκης, ενημέρωσης και διαγραφής των επιλογών του μενού.
- Διαχείριση όλου του περιεχομένου μέσω Editor με δυνατότητα επικόλλησης από το Word ή το Notepad και συγγραφής/επεξεργασίας σε HTML.
- Σύστημα διαχείρισης των παραγγελιών από την επιχείρηση.
- Σύστημα αποστολής email προς τους πελάτες μετά την παραγγελία με ενημέρωση για την εξέλιξη της.

 
Google