Δωρεάν Hosting με μεταφορά website

Δώρο έως 6 μήνες hosting και 30% έκπτωση !!!

Αποκτήστε Δωρεάν φιλοξενία και έκπτωση 30% τώρα!

Αν έχετε τη φιλοξενία του site σας σε άλλη εταιρεία, μπορείτε να την μεταφέρετε σε εμάς και να κερδίσετε μέχρι 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ web hosting + επιπλέον έκπτωση 30%

» ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία έως και 6 μήνεςtransfer site μεταφορά ιστοτόπου

» 30% έκπτωση στα πακέτα μας

» ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά του site σας

Όροι & προϋποθέσεις:
1. Ο πελάτης θα πρέπει να μεταφέρει το υφιστάμενο site του στην THE WEB POWER αγοράζοντας ένα shared hosting πακέτο φιλοξενίας για τουλάχιστον 12 μήνες και δεν θα πρέπει να είναι μεταπωλητής.
2. Η THE WEB POWER θα προσθέσει στον λογαριασμό πελάτη έως 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ HOSTING (Απλά μας στέλνετε ένα αποδεικτικό της ημερομηνίας λήξης της φιλοξενίας σας).
3. Για να πάρετε την έκπτωση 30% απλά συμπληρώστε, κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας, στο πεδίο του κουπονιού τον κωδικό SITETRANSFER.

Η μεταφορά του site σας γίνεται από εμάς εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, αν όμως θέλετε να κάνετε εσείς αυτή την διαδικασία μπορείτε απλά να ακολουθήσετε τον παρακάτω οδηγό:

Μεταφορά του site σας με 3 απλά βήματα

1. Επιλογή πακέτου φιλοξενίας

Αφού κάνετε την παραγγελία σας για ένα από τα πακέτα web hosting της εταιρείας μας, θα λάβετε στο email σας αναλυτικές οδηγίες για την πλήρη διαχείριση του πακέτου σας. Στο email ενεργοποίησης θα βρείτε πληροφορίες όπως: α) Πως να συνδεθείτε με FTP στον server μας για να ανεβάσετε τα αρχεία σας. β) Πως να συνδεθείτε στο cPanel για την διαχείριση του account. γ) Πως να δημιουργήσετε τους λογαριασμούς email που χρησιμοποιείτε στον προηγούμενο πάροχο.

Σημείωση:
α. Αν θέλετε να αναλάβουμε εμείς τη μεταφορά του site στο νέο πακέτο web hosting, εντελώς δωρεάν, τότε αρκεί να μας δώσετε τα στοιχεία πρόσβασης για την διαχείρισή του στον προηγούμενο πάροχο. Εμείς θα κάνουμε όλη την υπόλοιπη δουλειά για εσάς.
* Ισχύει μόνο με αγορά πακέτου φιλοξενίας και όχι για παραγγελία δοκιμαστικής περιόδου
β. Προτείνουμε να κάνετε και μεταφορά του domain σας (αλλαγή καταχωρητή), ώστε να έχουμε τη δυνατότητα επεξεργασίας του στο μέλλον σε περίπτωση αλλαγής ή αναβάθμισης των υπηρεσιών μας.

2. Μεταφορά του site στο νέο σας πακέτο

Εφόσον προχωρήσετε μόνοι σας στην μεταφορά του site στον δικό μας server θα πρέπει αρχικά να πάρετε ένα backup (αρχεία και βάσεις δεδομένων, αν υπάρχουν) μέσα από το control panel του προηγούμενου web hosting πακέτου σας. Ξεκινήστε τη μεταφορά των αρχείων σας προς το server μας με βάση τις οδηγίες που λάβατε από εμάς στο email ενεργοποίησης. Μεταφέρετε τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων (αν υπάρχουν) του site σας από τον παλιό στον νέο σας server και φροντίστε να δημιουργήσετε όλες τα email accounts, που ήδη χρησιμοποιείτε από το παλιό web hosting, στο νέο σας πακέτο web hosting.
Aν στον προηγούμενο πάροχο είχατε πρόσβαση στο cPanel Control Panel για την διαχείριση του πακέτου σας, τότε η μεταφορά του site σας είναι πολύ εύκολη, αρκεί να πάρετε ένα backup του site σας από το παλιό cPanel και να το επαναφέρετε (restore backup) μέσα από το cPanel του νέου πακέτου φιλοξενίας στον δικό μας server.
Για να λειτουργεί το site σας κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, μην ακυρώσετε ακόμα το λογαριασμό σας στην προηγούμενη εταιρία web hosting.

3. Αλλαγή DNS

Μπορείτε πλέον να προχωρήσετε στην αλλαγή των nameservers του domain name σας στον καταχωρητή σας ώστε να ενεργοποιηθεί το site σας στον νέο server. Τους nameservers που θα πρέπει να δηλώσετε θα τους βρείτε στο email ενεργοποίησης που σας έχουμε στείλει. Αφού αλλάξετε τους nameservers θα χρειαστούν περίπου 24 ώρες για να αρχίσει να παίζει το site σας από τον δικό μας server. Στο διάστημα αυτό, η ιστοσελίδα σας θα συνεχίσει να παίζει από τον παλιό server (εφόσον δεν έχετε διακόψει το web hosting στον προηγούμενο πάροχο), όμως σταδιακά οι internet providers (otenet, forthnet, HOL κλπ) θα αρχίσουν να βλέπουν το site σας από τον δικό μας server. Οταν γίνει αυτό μπορείτε να διακόψετε την συνδρομή σας στον προηγούμενο πάροχο.

Εχετε πλέον ολοκληρώσει με επιτυχία την μεταφορά του site σας στην εταιρεία μας. Συγχαρητήρια για την επιλογή σας!

210 9211597

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Επικοινωνία μέσω e-mail

Επικοινωνία μέσω ticket