Υπηρεσίες Web Hosting & Domain Names

Για θέματα τεχνικής υποστήριξης παρακαλούμε καταθέστε το αίτημα/Τicket σας στο Support Ticketing System της THE WEB POWER. Για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα, πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας, απορίες, σχόλια κλπ., μπορείτε να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το ταχύτερο δυνατό για να απαντήσουμε και να σας βοηθήσουμε σε ότι μας ζητήσετε.

Πριν επικοινωνήσετε μαζί μας μπορείτε να ανατρέξετε και στις σελίδες τεχνικής βοήθειας του site μας ή στην συλλογή μας από συχνές ερωτήσεις , όπου μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας.

Ακόμη, μέσω της υπηρεσίας Live Chat, μπορείτε να μιλήσετε ζωντανά με έναν εκπρόσωπο της εταιρείας μας και να λάβετε άμεσα απάντηση στο αίτημά σας. Για να ανοίξετε το Live Chat κάντε κλικ στο εικονίδιο του Live Support στο header της σελίδας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, δώστε μας μια όσο το δυνατόν πλήρη περιγραφή του αιτήματός σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά τα πεδία της φόρμας. Εκπρόσωπος της εταιρείας μας θα επεξεργαστεί το αίτημά σας και θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας.

Επιθυμώ να γραφτώ στην mailing list για να λαμβάνω πληροφορίες για οτιδήποτε νέο αφορά τις υπηρεσίες σας , ειδικές προσφορές κλπ.
 
Αν έχετε τη δυνατότητα, μπορείτε να μας καλέσετε και να συζητήσουμε τις απορίες σας ή να σας εξυπηρετήσουμε σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις υπηρεσίες μας. Ακόμη μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας κατόπιν ραντεβού (Δευ-Παρ 9:00AM - 5:00PM) -- βρείτε μας στον χάρτη --
Τεχνικό Τμήμα Τμήμα Πωλήσεων Ταχυδρομική Διεύθυνση
Τηλ.: 210 9211597
Fax: 210 9211596
Email:
Δευ-Παρ 9:00AM - 5:00PM
Τηλ.: 210 9211597
Fax: 210 9211596
Email:
Δευ-Παρ 9:00AM - 5:00PM
THE WEB POWER
MEDIA POWER ΕΠΕ
ΜΙΡΤΣΙΕΦΣΚΥ 9Α, 11741
ΚΟΥΚΑΚΙ ΑΘΗΝΑ

     
 
 
Google