Υπηρεσίες Web Hosting & Domain Names

Οι σημερινοί χρήστες του INTERNET είναι σκεπτικοί σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών τους. Προτού ολοκληρώσουν μια συναλλαγή ή δώσουν προσωπικά δεδομένα, οι πελάτες πρέπει να ξέρουν ότι μπορούν να εμπιστευθούν το site σας. Τα πιστοποιητικά Secure Socket Layer (SSL) προσφέρουν ένα γραφικό δείκτη ο οποίος πιστοποιεί ότι το site σας είναι νόμιμο και ασφαλές. Αν λοιπόν σκοπεύετε να κατασκευάσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ή έχετε μια ιστοσελίδα που διαχειρίζεται προσωπικά δεδομένα, τότε το πιστοποιητικό SSL είναι απαραίτητο για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα των χρηστών του site σας θα είναι ασφαλή.

Όταν επιλέγετε ένα πιστοποιητκό SSL να λαμβάνετε υπ'όψιν σας την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας που το εκδίδει, τον χρόνο που απαιτείται για την έκδοση του και το κόστος που ταιριάζει στις απαιτήσεις της επιχείρησης σας. Ξεκινήστε τώρα να χτίζετε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας και κέρδος για την επιχείρηση σας επιλέγοντας ένα απο τα παρακάτω πιστοποιητικά:

Ισορροπία ανάμεσα σε αναγνωρισιμότητα του εκδότη, χρόνο και χρήμα

Εξασφαλίστε το site σας και μεγιστοποιήστε την ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών γρήγορα με τον πιο οικονομικό και αξιόπιστο τρόπο.
 
Χαμηλό κόστος και μέγιστη ασφάλεια με τα πιστοποιητικά της GlobalSign

Συνδυασμός αναγνωρισιμότητας και υψηλού επιπέδου ασφάλειας. Εξασφαλίστε τις ηλεκτρονικές συναλλαγές σας με την εταιρεία που εμπιστεύονται χιλιάδες πελάτες.
 
Χαμηλές τιμές, μέγιστη ασφάλεια και συμβατότητα με συσκευές κινητών.

Ο πιο γρήγορος τρόπος για προστασία των συναλλαγών με πιστοποιητικά υψηλής ασφάλειας. SSL πιστοποιητικά για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
GeoTrust SSL certificates Σύγκριση
RapidSSL® με €54 /έτος Παραγγελία
QuickSSL® Premium με €154 /έτος Παραγγελία

GlobalSign SSL certificates Σύγκριση
Standard SSL με €94 /έτος Παραγγελία

Comodo SSL certificates Σύγκριση
Comodo Essential με €64 /έτος Παραγγελία
Comodo Instant με €114 /έτος Παραγγελία
Comodo Essential Wildcard με €184 /έτος Παραγγελία
Comodo EV με €394 /έτος Παραγγελία
 
Πλήρης Πιστοποίηση Σύγκριση
Comodo EV με €394 /έτος Παραγγελία

Πιστοποίηση Οργανισμού Σύγκριση
Comodo Instant με €114 /έτος Παραγγελία

Πιστοποίηση domain name Σύγκριση
RapidSSL® με €54 /έτος Παραγγελία
QuickSSL® Premium με €154 /έτος Παραγγελία
Standard SSL με €94 /έτος Παραγγελία
Comodo Essential με €64 /έτος Παραγγελία
Comodo Essential Wildcard με €184 /έτος Παραγγελία

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

Προσφέρετε στους πελάτες σας την αυτοπεποίθηση που χρειάζονται, ώστε να κάνουν τις αγορές τους μέσω Internet, με τα EV SSL πιστοποιητικά. Μόνο τα πιστοποιητικά SSL με πλήρη και εκτεταμένη πιστοποίηση ενεργοποιούν την πράσινη μπάρα σε υψηλής ασφαλείας browsers και προσφέρουν στον επισκέπτη της σελίδας σας έναν εύκολο και αξιόπιστο τρόπο ώστε να αποκτήσει εμπιστοσύνη στιν online αγορές του. Μόνο τα EV SSL πιστοποιητικά (πιστοποιητικά με εκτεταμένη πιστοποίηση) ενεργοποιούν την πράσινη μπάρα, σε υψηλής ασφαλείας browsers, υποδεικνύοντας το όνομα του ιδιοκτήτη του πιστοποιητικού και το όνομα του οργανισμού πιστοποίησης που το εξέδωσε.
Η πράσινη μπάρα εγγυάται στον επισκέπτη ότι η συναλλαγή του είναι κρυπτογραφημένη και ότι ο ιδιοκτήτης του ιστοχώρου είναι πιστοποιημένος με τις ποιο αυστηρές προδιαγραφές. Δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους επισκέπτες επιλέγοντας EV SSL πιστοποιητικά. (SSL Security εκτεταμένη πιστοποίηση).

Τί είναι το SSL ?

SSL σημαίνει Secure Sockets Layer. Πρόκειται για μια κρυπτογράφηση που κωδικοποιεί τα δεδομένα που ανταλλάσονται μεταξύ του client και του server προστατεύοντας ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Για ποιο λόγο χρειάζεται να εγκαταστήσετε SSL πιστοποιητικό στην ιστοσελίδα σας ?

Αν η ιστοσελίδα σας στέλνει ή δέχεται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα , όπως στοιχεία πιστωτικών καρτών, στοιχεία login, πληροφορίες μελών, τότε θα πρέπει να προστατεύεται από ένα πιστοποιητικό ασφαλείας.

Πώς ακριβώς δουλεύει το SSL ?

Ένα SSL πιστοποιητικό είναι ένα αρχείο που εγκαθίστανται στον server όπου φιλοξενείτε την ιστοσελίδα σας. Αποτελείται από ένα δημόσιο κλειδί, που κρυπτογραφεί τα δεδομένα, και ένα ιδιωτικό κλειδί που τα αποκρυπτογραφεί. Όταν ο client , πχ ένας web browser, συνδέεται στον SSL secured server, δημιουργείται ένα μοναδικό session που χρησιμοποιεί τα δύο αυτά κλειδιά. Όλα τα δεδομένα που μεταφέρονται κατά την διάρκεια αυτού του session προστατεύονται και δεν μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν από κανέναν άλλον.

Τι ακριβώς είναι η δυναμική σφραγίδα (secure seal) ?

H δυναμική σφραγίδα είναι ένα γραφικό που εξασφαλίζει εμπιστοσύνη στο internet. Οι επισκέπτες πατώντας επάνω σε αυτό επιβεβαιώνουν σε πραγματικό χρόνο ότι το site σας είναι πιστοποιημένο.

Ποια domains προστατεύω με το πιστοποιητικό ασφαλείας ?

Τα SSL πιστοπoιητικά της SBS καθώς και της GlobalSign υποστηρίζουν το domain name και το www record (πχ. yourdomain.name και www.yourdomain.name). Αντίθετα τα SSL πιστοποιητικά της GeoTrust υποστηρίζουν μόνο ένα domain name (πχ. είτε yourdomain.name είτε www.yourdomain.name)

Γιατί να επιλέξετε υψηλής ασφάλειας πιστοποιητικό ?

Τα πιστοποιητικά υψηλής ασφάλειας δεν εξασφαλίζουν μονάχα την κρυπτογράφηση της σύνδεσης, όπως συμβαίνει με τα άλλα πιστοποιητικά, αλλά ότι ο ιστοχώρος έχει ελεχθεί για την εγκυρότητά του και την νομιμότητα της επιχείρησης στην οποία ανήκει.

Τα πιστοποιητικά είναι συμβατά με όλους τους browsers ?

Ναι, είναι συμβατά με το 99,9% των browsers, περιλαμβανομένων όλων των δημοφιλών browsers.

Τί ακριβώς κάνει η πράσινη μπάρα ?

Η πράσινη μπάρα είναι ένας εύκολος τρόπος για να βεβαιωθεί ο επισκέπτης ότι βρίσκεται σε νόμιμη και ασφαλή ιστοσελίδα. Η πράσινη μπάρα είναι διαθέσιμη μόνο στα πιστοποιητικά με πλήρη πιστοποίηση (Extended Validation EV Certificates). Browsers όπως ο Internet Explorer ή ό Mozilla Firefox έχουν ενσωματώσει anti-phishing προστασία και εμφανίζουν κόκκινη μπάρα σε γνωστά phishing sites , ενώ ασφαλή site με EV SSL πιστοποιητικό εμφανίζονται με την πράσινη μπάρα βεβαιώνοντας τον επισκέπτη για την ασφάλεια της ιστοσελίδας.

 
Google