Δωρεάν ιστοσελίδες με Sitebuilder

Εύκολη και γρήγορη δωρεάν κατασκευή ιστοσελίδων

RVSiteBuilder

Αν θέλετε μια προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα, αλλά δεν έχετε τις γνώσεις να τη δημιουργήσετε ή τον προϋπολογισμό για να την αναθέσετε σε κάποια εταιρεία web design, το RVSitebuilder έρχεται να κάνει τη ζωή σας πολύ ευκολότερη.
Με κάθε Web Hosting πακέτο φιλοξενίας παρέχουμε για εσάς την εφαρμογή RVSiteBuilder ΔΩΡΕΑΝ για να δημιουργήσετε την εταιρική σας παρουσίαση στο internet ή την προσωπική σας ιστοσελίδα χωρίς κόστος! Δεν απαιτούνται από εσάς ούτε ιδιαίτερες γνώσεις ούτε εργαλεία σχεδίασης και περιττά έξοδα!

Το RVSiteBuilder προσφέρει την δυνατότητα για εύκολη και γρήγορη κατασκευή ιστοσελίδων, ακόμη και αν δεν έχετε εμπειρία στο χώρο του web design, βασισμένη σε προκατασκευασμένα πρότυπα (templates). Είναι ιδανικό για ατομική χρήση – για να δημιουργήσετε την προσωπική σας ιστοσελίδα, αλλά και για κάθε ελεύθερο επαγγελματία ή μικρομεσαία επιχείρηση που θέλει να αναπτύξει μια εταιρική παρουσίαση στο διαδίκτυο συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με το χαμηλό κόστος. Αγοράζοντας ένα πακέτο φιλοξενίας σελίδων στην THE WEB POWER, παίρνετε μια ολοκληρωμένη web πλατφόρμα φιλοξενίας που κάνει τη ζωή σας πολύ ευκολότερη.

Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 800 έτοιμα προκατασκευασμένα πρότυπα (templates), να δηλώσετε το λογότυπό σας, να προσθέσετε και να προσαρμόσετε όσες ιστοσελίδες εσείς θέλετε, και με 3 απλά βήματα, σε λιγότερο από 30 λεπτά, να δημοσιεύσετε τη νέα ιστοσελίδα σας στο internet.

Δοκιμάστε το Sitebuilder

 

Βασικά Χαρακτηριστικά του Sitebuilder

» Εύκολο στη χρήση περιβάλλον διαχείρισης για άμεση κατασκευή του website σας σε 7 βήματα
» Πλήρως ενσωματωμένο στο cPanel
» Δυνατότητα αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς σχεδίου
» Απεριόριστες σελίδες και υπο-σελίδες για τον τελικό χρήστη
» Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει την ιστοσελίδα σε οποιαδήποτε γλώσσα, και στα Ελληνικά
» Custom META tag, META keywords, META description ώστε η κατασκευή να είναι φιλική για τις μηχανές αναζήτησης
» Ανάλυση οθόνης 800×600, 1024×768, 1280×1024, 95% και 100%.
» Δυνατότητα προσθήκης του δικού σας λογότυπου (banner) και συνθηματικού (slogan)
» Δυνατότητα επιλογής από 3 συνδυασμούς χρωμάτων και 2 στυλ εικόνας για κάθε πρότυπο (template)
» Περισσότερα από 800 προκατασκευασμένα πρότυπα (templates) στη διάθεσή σας (44 Flash templates), χωρισμένα σε 20 θεματικές ενότητες (π.χ. Υπηρεσίες » Internet, Υπολογιστές, Εστιατόρια, Αθλητισμός, Ξενοδοχεία, Μουσική, διακοπές, προσωπική σελίδα, επαγγελματική, blog κλπ.)
» Αν τα προκατασκευασμένα πρότυπα δεν ταιριάζουν σε αυτό που χρειάζεστε, μπορείτε απλά να κάνετε λήψη του προτύπου, να το τροποποιήσετε και εκ νέου να το ανεβάσετε στο σύστημα. Το νέο πρότυπο θα είναι διαθέσιμο για δική σας χρήση μόνο.
» 15 νέα website templates σε μηνιαία βάση
» Ενσωμάτωση modules όπως: Blog, Photo Gallery, Βιβλίο Επισκεπτών (Guestbook), Φόρμα Επικοινωνίας, Συχνές Ερωτήσεις και Newsletter

210 9211597

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Επικοινωνία μέσω e-mail

Επικοινωνία μέσω ticket