Αναβάθμιση υπηρεσιών ασφάλειας.

Στους servers μας παρέχουμε 24×7 Server Monitoring, 100% Network Uptime και το αποκλειστικό σύστημα ServerSecure για προστασία από επιθέσεις.

Σε όλα τα παραπάνω προστέθηκε ένα επιπλέον λογισμικό ασφαλείας πολλαπλών επιπέδων, που έχει πολλές λειτουργίες σχεδιασμένες για συγκεκριμένες εργασίες. Καθένα από αυτά τα επίπεδα ασφάλειας προορίζεται για διαφορετικούς τύπους επιθέσεων (ή εισβολών) για να διατηρούνται οι servers ασφαλείς! Το νέο λογισμικό θα παρακολουθεί ενεργά την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση του δικτύου και θα υπερασπιστεί τα site από ήδη γνωστές εχθρικές IP που βρίσκονται στη μεγάλη δεξαμενή φήμης IP που περιέχει εκατομμύρια από αυτές τις διευθύνσεις με κακή συμπεριφορά.
Διαθέτουμε επίσης λογισμικό Malware Scanner για τον εντοπισμό ήδη υπαρχόντων μολυσμένων αρχείων. Το λογισμικό είναι επίσης εξοπλισμένο με μια μονάδα WAF για τη διακοπή εισερχόμενων επιθέσεων που απευθύνονται σε γνωστά τρωτά σημεία σε Εφαρμογές Ιστού, για παράδειγμα, SQL injection, απομακρυσμένες και τοπικές συμπεριλήψεις αρχείων και άλλες επιθέσεις.

Το νέο λογισμικό ασφαλέιας εφαρμόζεται ήδη Δωρεάν σε όλα τα web hosting πακέτα και διατίθεται σαν επιπλέον υπηρεσία σε VPS και Dedicated servers.

Συνέχεια εργαζόμαστε για την ασφάλεια του δικτύου και τον servers που φιλοξενούνται τα sites των πελατών μας αναλαμβάνοντας επιπλέον κόστος σε software για να παρέχουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων από το 1997. Μόνο στην Thewebpower.com