Διαχείριση Server για Reseller Hosting

Σας παρέχουμε την απόλυτη διαχείριση των υπηρεσιών μέσω του cPanel, το δημοφιλέστερο control panel της αγοράς. Μέσα από το εύχρηστο και φιλικό του περιβάλλον μπορείτε τώρα να διαχειριστείτε τον λογαριασμό σας. Το cPanel αυτοματοποιεί και απλοποιεί την διαχείριση του λογαριασμού σας μέσω ενός πίνακα ελέγχου το οποίο περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία και επιλογές που χρειάζεστε.

Αυτοματοποιημένα συστήματα μέσα στο WHM (Web Host Manager) επιτρέπουν ελάχιστη παρεμβολή απο τον διαχειριστή και μέγιστη αξιοπιστία στην συντήρηση του server αλλά και στην δημιουργία νέων λογαριασμών. Η ασφάλεια και οι εφαρμογές ενημερώνονται αυτόματα δίνοντας ελευθερία κινήσεων στον διαχειριστή για να δημιουργήσει νέους λογαριασμούς και να ασχοληθεί με άλλες εργασίες.

Το WHM παρακολουθεί τις χωρητικότητες του δίσκου και του bandwidth, επεξεργάζεται συνεχώς πληροφορίες και δεδομένα ώστε να εντοπίζονται πελάτες που κάνουν κατάχρηση υπηρεσιών μέσα στον server. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα ειδικές εφαρμογές να εμποδίζουν συγκεκριμένους λογαριασμούς ώστε να αποτρέπονται προβλήματα στο σύστημα. Το σύστημα διαχείρισης μεταπωλητών δίνει την δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμών μεταπωλητών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ώστε ο κάθε μεταπωλητής να μπορεί να διαχειριστεί τους δικούς του λογαριασμούς χωρίς να επιβαρύνει τον διαχειριστή με επιπλέον εργασίες.

Η εγκατάσταση του εξοπλισμού και του λειτουργικού συστήματος , ο έλεγχος λειτουργίας και όλες οι υπόλοιπες ρυθμίσεις γίνονται από το εξειδικευμένο προσωπικό της THE WEB POWER, απαλλάσοντάς σας από την φροντίδα που απαιτείται για την σωστή λειτουργία του συστήματος