Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με το Google Ads

Προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Προβληθείτε στους πελάτες όταν ψάχνουν επιχειρήσεις σαν τη δική σας στην αναζήτηση και στους χάρτες. Πληρώστε μόνο για τα κλικς προς τον ιστότοπο σας ή για τις τηλεφωνικές κλήσεις στην επιχείρηση σας

 

Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε την διαφημιστική σας καμπάνια στο Google Ads. Εμείς θα αναλάβουμε όλη την εργασία για την δημιουργία και κατασκευή των κατάλληλων διαφημίσεων και την διαχείριση του λογαριασμού, των λέξεων κλειδιών κλπ, αφού συζητήσουμε μαζί για τις ανάγκες σας.

Το Google Ads είναι μια διαφημιστική λύση που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις, για να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στους στην αναζήτηση Google, στο YouTube, στο Google Maps και σε άλλους ιστοτόπους.

Με έναν λογαριασμό Google Ads, οι διαφημιζόμενοι μπορούν να προσαρμόζουν τους προϋπολογισμούς τους, καθώς και να ξεκινούν ή να διακόπτουν τις διαφημίσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Το Google Ads λειτουργεί εμφανίζοντας τη διαφήμισή σας, όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο διαδίκτυο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε και βοηθάει ώστε οι διαφημίσεις σας να εμφανίζονται σε πιθανούς πελάτες ακριβώς τη στιγμή που είναι έτοιμοι να προβούν σε κάποια ενέργεια.

 

Για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε με το Google Ads, σας προσφέρουμε πίστωση διαφήμισης ύψους 350€, όταν δαπανήσετε 350€.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9211597 ή στο sales@thewebpower.com για να διαμορφώσουμε μια λύση ειδικά για τις ανάγκες της επιχείρησης σας

 

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Μετά την καταχώριση της προσφοράς στον λογαριασμό σας στο Google Ads, οι καμπάνιες πρέπει να συγκεντρώσουν κόστος τουλάχιστον 350 EUR εντός 60 ημερών. Η πραγματοποίηση πληρωμής ποσού 350 EUR δεν αρκεί.
  • Η πίστωση λήγει 60 ημέρες μετά την εφαρμογή της στον λογαριασμό σας και ισχύει μόνο για μελλοντικό κόστος διαφήμισης.
  • Το Google Ads επιφυλάσσεται του δικαιώματος να καταργήσει την προσφορά από τον λογαριασμό σας, αν αποτύχει μια πληρωμή, αν παραβείτε τους όρους ή αν ο λογαριασμός σας πάψει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

210 9211597

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Επικοινωνία μέσω e-mail

Επικοινωνία μέσω ticket