Δωρεάν παροχές σε όλα τα πακέτα μας

Sitebuilder - Softaculous - cPanel - TOP100

Δωρεάν πιστοποιητικό SSL

Προσφέρουμε εντελώς δωρεάν σε όλα τα πακέτα φιλοξενίας μας πιστοποιητικό SSL το οποίο ανανεώνεται αυτόματα χωρίς κόστος ή πρόσθετες διαδικασίες. Το δωρεάν πιστοποιητικό SSL ισχύει για όσο διάστημα έχετε την φιλοξενία του site σας στην εταιρεία μας. Προσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες ώστε οι σελίδες σας να μπορούν να χρησιμοποιούν το ασφαλές πρωτόκολλο https και είναι απόλυτα αξιόπιστο. Επίσης θα βοηθήσει το site σας να έχει καλύτερη θέση στον κατάλογο του Google με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του SEO.

Δωρεάν ιστοσελίδες με Sitebuilder

Αν θέλετε μια προσωπική ή επαγγελματική ιστοσελίδα, αλλά δεν έχετε τις γνώσεις να τη δημιουργήσετε ή τον προϋπολογισμό για να την αναθέσετε σε κάποια εταιρεία web design, το RVSitebuilder έρχεται να κάνει τη ζωή σας πολύ ευκολότερη.
Με κάθε Web Hosting πακέτο φιλοξενίας παρέχουμε για εσάς την εφαρμογή RVSiteBuilder ΔΩΡΕΑΝ για να δημιουργήσετε την εταιρική σας παρουσίαση στο internet ή την προσωπική σας ιστοσελίδα χωρίς κόστος! Δεν απαιτούνται από εσάς ούτε ιδιαίτερες γνώσεις ούτε εργαλεία σχεδίασης και περιττά έξοδα!

Το RVSiteBuilder προσφέρει την δυνατότητα για εύκολη και γρήγορη κατασκευή ιστοσελίδων, ακόμη και αν δεν έχετε εμπειρία στο χώρο του web design, βασισμένη σε προκατασκευασμένα πρότυπα (templates). Είναι ιδανικό για ατομική χρήση – για να δημιουργήσετε την προσωπική σας ιστοσελίδα, αλλά και για κάθε ελεύθερο επαγγελματία ή μικρομεσαία επιχείρηση που θέλει να αναπτύξει μια εταιρική παρουσίαση στο διαδίκτυο συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα με το χαμηλό κόστος. Αγοράζοντας ένα πακέτο φιλοξενίας σελίδων στην THE WEB POWER, παίρνετε μια ολοκληρωμένη web πλατφόρμα φιλοξενίας που κάνει τη ζωή σας πολύ ευκολότερη.

Μπορείτε να επιλέξετε από πάνω από 800 έτοιμα προκατασκευασμένα πρότυπα (templates), να δηλώσετε το λογότυπό σας, να προσθέσετε και να προσαρμόσετε όσες ιστοσελίδες εσείς θέλετε, και με 3 απλά βήματα, σε λιγότερο από 30 λεπτά, να δημοσιεύσετε τη νέα ιστοσελίδα σας στο internet.

Δοκιμάστε το Sitebuilder

 

Βασικά Χαρακτηριστικά του Sitebuilder
» Εύκολο στη χρήση περιβάλλον διαχείρισης για άμεση κατασκευή του website σας σε 7 βήματα
» Πλήρως ενσωματωμένο στο cPanel
» Δυνατότητα αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς σχεδίου
» Απεριόριστες σελίδες και υπο-σελίδες για τον τελικό χρήστη
» Ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει την ιστοσελίδα σε οποιαδήποτε γλώσσα, και στα Ελληνικά
» Custom META tag, META keywords, META description ώστε η κατασκευή να είναι φιλική για τις μηχανές αναζήτησης
» Ανάλυση οθόνης 800×600, 1024×768, 1280×1024, 95% και 100%.
» Δυνατότητα προσθήκης του δικού σας λογότυπου (banner) και συνθηματικού (slogan)
» Δυνατότητα επιλογής από 3 συνδυασμούς χρωμάτων και 2 στυλ εικόνας για κάθε πρότυπο (template)
» Περισσότερα από 800 προκατασκευασμένα πρότυπα (templates) στη διάθεσή σας (44 Flash templates), χωρισμένα σε 20 θεματικές ενότητες (π.χ. Υπηρεσίες » Internet, Υπολογιστές, Εστιατόρια, Αθλητισμός, Ξενοδοχεία, Μουσική, διακοπές, προσωπική σελίδα, επαγγελματική, blog κλπ.)
» Αν τα προκατασκευασμένα πρότυπα δεν ταιριάζουν σε αυτό που χρειάζεστε, μπορείτε απλά να κάνετε λήψη του προτύπου, να το τροποποιήσετε και εκ νέου να το ανεβάσετε στο σύστημα. Το νέο πρότυπο θα είναι διαθέσιμο για δική σας χρήση μόνο.
» 15 νέα website templates σε μηνιαία βάση
» Ενσωμάτωση modules όπως: Blog, Photo Gallery, Βιβλίο Επισκεπτών (Guestbook), Φόρμα Επικοινωνίας, Συχνές Ερωτήσεις και Newsletter

Δωρεάν εφαρμογές με 1 Click

H σουίτα προγραμμάτων Softaculous σας δίνει την δυνατότητα με το πάτημα ενός κουμπιού να εγκαταστήσετε μια εφαρμογή μέσα απο τις εκατοντάδες που σας προσφέρει. Το Softaculous περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών όπως Portals, e-Commerce, Content Management, Blogs, Polls, Forums και πολλά άλλα.
Είναι πλήρως ενσωματωμένο στο Control Panel του web hosting λογαριασμού σας σε όλα τα δυναμικά πακέτα φιλοξενίας (πακέτα με υποστήριξη MySQL), και σας προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Μερικές από τις διαθέσιμες εφαρμογές του Softaculous

Blogs: Το Blog, προσωπικό ιστολόγιο, είναι μία ιστοσελίδα που έχει την μορφή ενός ημερολογίου και μπορεί να συμπεριλάβει κέιμενο, φωτογραφίες, links και πολλές άλλες πληροφορίες. WordPress b2evolution Nucleus

Portals/CMS: Το CMS είναι ενα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου για ιστοσελίδες με πλούσιο περιεχόμενο και συχνή ενημέρωση ενώ επίσης προσφέρει ταχύτητα και ευκολία στον χρήστη. Joomla Drupal Geeklog Mambo phpWCMS Siteframe Xoops Typo3 PHP-Nuke

E-Commerce: Περιλαμβάνει εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. (E-Shop) PrestaShop Magento OpenCart osCommerce ZenCart CubeCart TomatoCart

Discussion Boards: Περιλαμβάνει τα λεγόμενα Forums όπου χρήστες μπορούν να ανταλάσσουν απόψεις για διάφορα θέματα. phpBB2 SMF MyBB

Customer Support: Αφορά εφαρμογές που μπορούν να ενταχθούν σε μια ιστοσελίδα και να προσφέρουν υποστήριξη στους πελάτες μιας επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο. CraftySyntaxLiveHelp iQDesk HelpCenterLive osTicket VisionHelpdesk phpMyFAQ

Image Galleries: Περιλαμβάνει εφαρμογές διαχείρισης φωτογραφιών. 4imagesGallery CopperminePhotoGallery

Mailing List: Εφαρμογή μαζικής αποστολής ενημερωτικών emails. phpList

Polls and Surveys: Εφαρμογές για ψηφοφορίες μέσα σε μια ιστοσελίδα. Piwik LimeSurvey phpESP LittlePoll AdvancedPoll SimplePHPPoll

Δωρεάν cPanel

Mε κάθε πακέτο φιλοξενίας σελίδων σας παρέχουμε την απόλυτη διαχείριση των υπηρεσιών μέσω του cPanel, του δημοφιλέστερου control panel της αγοράς. Μέσα από το εύχρηστο και φιλικό του περιβάλλον μπορείτε τώρα να διαχειριστείτε τον λογαριασμού σας. Το CPanel αυτοματοποιεί και απλοποιεί την διαχείριση του λογαριασμού σας μέσω ενός πίνακα ελέγχου το οποίο περιλαμβάνει όλα τα εργαλεία και επιλογές που χρειάζεστε.

 

Δυνατότητες του cPanel

» Video tutorials
» Διαχείριση αρχείων μέσω του File Manager
» Ενημέρωση στοιχείων επικοινωνίας
» Χρήση του Disk Space Usage
» Αλλαγή κωδικού εισόδου στο cPanel
» Εξελιγμένα στατιστικά στοιχεία
» Αλλαγή γλώσσας
» Παρακολούθηση του Traffic του site
» Δημιουργία λογαριασμών email
» Δημιουργία custom error pages
» Ορισμός catch all λογαριασμού email
» Απεριόριστα Autoresponders, Mail Forwards
» Δημιουργία auto-responders
» Προστασία directory με κωδικό εισόδου
» Δημιουργία Mail Forwarders
» Δημιουργία subdomains, parked domains
» Προστασία anti-spam
» Δημιουργία add-on domains
» Πρόσβαση σε WebMail μέσω cPanel
» Χρήση URL redirect
» Virus Scanner
» Δημιουργία βάσεων δεδομένων MySQL
» Δημιουργία λογαριασμών FTP
» PHPMyAdmin
» Μπλοκάρισμα IP διευθύνσεων

+ Εφαρμογές me 1-click
Μέσα στο cPanel μπορείτε να βρείτε τη σουίτα προγραμμάτων του Softaculous, μια ενότητα που σας επιτρέπει με το πάτημα ενός κουμπιού να εγκαταστήσετε άμεσα, ανάλογα με το πακέτο φιλοξενίας, εφαρμογές όπως Portals, e-Commerce, Content Management, Blogs, Polls, Forums, Galleries κτλ.

Δείτε ένα demo του CPANEL

Δωρεάν διαφήμιση website

Η THE WEB POWER σας δίνει τώρα την δυνατότητα να προσελκύσετε επισκέπτες στις σελίδες σας χωρίς να πληρώσετε για διαφήμιση κάνοντας καταχώρηση στον διαφημιστικό κατάλογο TOP 100 εντελώς Δωρεάν ! Το TOP 100 είναι μια πραγματική ευκαιρία για σας για να καταξιωθεί το site σας στα μάτια των χρηστών του Ιντερνετ, να αποδείξετε σε όλους την πραγματικά καλή δουλειά που έχετε κάνει, αλλά και για να αυξήσετε θεαματικά την κίνηση ( traffic ) στο site σας σε μικρό χρονικό διάστημα.

Το TOP 100 είναι ένας κατάλογος ελληνικών ιστοσελίδων τα οποία κατατάσσονται σύμφωνα με το πόσο δημοφιλή είναι και περιέχει links προς αυτά. Aυξήστε τους επισκέπτες του site σας με τον πιο εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο!

» Καταχώρηση στον διαφημιστικό κατάλογο TOP 100 εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !
» Επωφεληθείτε από την υψηλή επισκεψιμότητα του διαφημιστικού καταλόγου TOP 100
» Αναγνωρισιμότητα του λογότυπου της εταιρείας σας από το κοινό που επισκέπτεται το TOP 100
» Περισσότεροι χρήστες γνωρίζουν την επιχείρησή σας και επισκέπτονται την ιστοσελίδα σας μέσω του TOP 100
» Δεν εμφανίζονται καταχωρήσεις ή banners πορνογραφικού ή παράνομου περιεχομένου

210 9211597

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Επικοινωνία μέσω e-mail

Επικοινωνία μέσω ticket