Δωρεάν καταχώρηση TOP100

Χωρίσαμε τα Ελληνικά sites θεματικά σε 5 κατηγορίες σύμφωνα με θεματικές ενότητες οι οποίες είναι παραδεκτές διεθνώς. Αυτό κρίθηκε αναγκαίο γιατί δεν θα μπορούσαν να συγκριθούν με αντικειμενικότητα ανόμοιες κατηγορίες που απευθύνονται σε ανθρώπους με διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά και που έχουν, λόγω της γενικότερης ή ειδικότερης φύσεώς τους, διαφορετικό αριθμό ενδιαφερομένων που τα επισκέπτονται.

Πατώντας επάνω στο γραφικό της κάθε κατηγορίας μεταφερόσαστε στα καλύτερα 100 Ελληνικά sites όπως αυτά διαμορφώνονται ανά 24ωρο.
Η κατάταξη αλλάζει κάθε 24 ώρες σύμφωνα με το πόσο δημοφιλή είναι τα sites.

Σε κάθε κατηγορία τα TOP 100 sites παρουσιάζονται με το γραφικό banner που μας έχετε στείλει , τον τίτλο τους και μια συνοπτική περιγραφή του περιεχομένου τους.
Το ειδικό software που χρησιμοποιούμε καταμετρά καθημερινά, ανά 24 ώρες, τα hits που έρχονται από κάθε site και δημιουργείται κάθε 24 ώρες μια νέα κατάταξη βασισμένη στον αριθμό του μέσου όρου hits-votes που δίνει κάθε site.
Με αυτόν τον τρόπο έχουμε μια αντικειμενική κατάταξη η οποία δεν επηρεάζεται απο την παλαιότητα ή το συνολικό αριθμό hits που έχει δωσει το κάθε site σε όλο το χρονικό διάστημα που συμμετέχει στο TOP 100 αλλά από το πόσο δημοφιλές είναι ανά 24ωρο. Ετσι δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα sites να βελτιώνονται συνεχώς, όπως και στα καινούργια sites εφόσον αξίζουν και είναι δημοφιλή να παίρνουν απευθείας μια καλή θέση στο TOP 100
Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στο Ελληνικό κοινό τα καλύτερα Ελληνικά sites σε κάθε κατηγορία όπως διαμορφώνονται αυτή την στιγμή.

Θέλετε να συμπεριλάβετε το site σας στον διαφημιστικό κατάλογο TOP 100; Δωρεάν Καταχώρηση
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαφημιστικό κατάλογο TOP 100; Μάθετε περισσότερα