ESHOP Web Hosting. E-COMMERCE και συμβουλές για αρχάριους.

shopping cartΟι ιδιοκτήτες ηλεκτρονικών καταστημάτων, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πρέπει να λειτουργεί με τον κατάλληλο τρόπο για να φέρει κέρδος στον ιδιοκτήτη και στους πελάτες. Σας παρουσιάζουμε τις παρακάτω συμβουλές για μια επιτυχημένη δημιουργία eshop με τα web hosting πακέτα μας.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε επιτυχημένος επιχειρηματίας, θα ήταν καλή ιδέα να εξοικειωθείτε με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Διαβάστε τις παρακάτω συμβουλές για μια ομαλή εγκατάσταση:

 

1. Επιλέξτε το λογισμικό του eshop σας

Δείτε τις διαθέσιμες επιλογές και επιλέξτε αυτό που σας καλύπτει καλύτερα.

2. Τα δικτυακά σας νομικά έγγραφα

Προετοιμάστε τους όρους χρήσης και πώλησης, την πολιτική επιστροφής και την πολιτική απορρήτου.

3. Επιλέξτε μια μέθοδο ταχυδρομικών αποστολών

Τα διάφορα ehops προσφέρουν πολλές επιλογές για μεθόδους ταχυδρομικών αποστολών, οι οποίες μπορούν να εξαρτώνται από ένα σταθερό κόστος ανά προϊόν και παραγγελία ή από μια μεμονωμένη τιμή για κάθε προϊόν, με βάση το βάρος, το μέγεθος και την τοποθεσία.

4. Δείτε τα eshops των ανταγωνιστών

Ελέγξτε άλλους ιστότοπους που περιλαμβάνουν παρόμοιες υπηρεσίες ή προϊόντα και βρείτε ιδέες που μπορείτε να ενσωματώσετε και στο δικό σας eshop.

5. Δημιουργήστε τα προϊόντα σας

Σχεδιάστε τι είδους προϊόντα θα εμφανίζονται και κάντε διαχωρισμό σε κατηγορίες, κατάλογους ή υποκατηγορίες.

6. Πάρτε φωτογραφίες

Οι αγοραστές πιθανώς θα αγοράσουν ένα προϊόν το οποίο έχει μια φωτογραφία που εμφανίζεται δίπλα στην τιμή και την περιγραφή. Χρησιμοποιήστε φωτογραφίες και βεβαιωθείτε ότι είναι υψηλής ποιότητας.

7. Σχεδιάστε τη στρατηγική σας στο διαδίκτυο

Σχεδιάστε τη στρατηγική μάρκετινγκ του eshop σας για να ενημερώσετε τους πελάτες σας για ελκυστικές προσφορές και για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

Εδώ στην theWebPower σας προσφέρουμε web hosting με τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για eshop, έτοιμες για εγκατάσταση με 1 κλικ.

Ειδικευόμαστε στο web hosting ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε 3 κορυφαίες εφαρμογές για eshop.

1. Magento

magentoΤο Magento είναι μια επαγγελματική λύση ανοικτού κώδικα ηλεκτρονικού εμπορίου που προσφέρει ελευθερία και έλεγχο. Διαθέτει φιλικά urls και SEO. Όλα σχεδιάζονται με καθαρό και απλό τρόπο. Επιπλέον, το Magento διαθέτει: Απεριόριστη ελευθερία, Πλήρως κλιμακούμενη δομή, Επαγγελματική και Κοινοτική Υποστήριξη και Ομαλή Ενσωμάτωση με εφαρμογές τρίτων.

Χρησιμοποιείται από 30.000 εμπόρους (μεταξύ των οποίων η Samsung, η North Face, η Stussy και η Nespresso) και είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο λογισμικό ηλεκτρονικού εμπορίου στον κόσμο. Η έκδοση Enterprise έχει κόστος αγοράς, αλλά υπάρχει και η ελεύθερη για λήψη και εργασία έκδοση.

2. osCommerce

oscommerceΤο osCommerce είναι ένα ελεύθερο λογισμικό που καλύπτει τις ανάγκες των περισσοτέρων χρηστών. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι πολύ δημοφιλές, τροφοδοτώντας πάνω από 228.700 ιστότοπους. Εάν επιθυμείτε να ξεχωρίσετε από το πλήθος, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε κάποια από τα 5.800 πρόσθετα, ενώ μερικά από αυτά να απαιτούν αγορά.

 

 

3. OpenCart

opencartΌχι μόνο το OpenCart φαίνεται υπέροχο, αλλά είναι και εξαιρετικά επεκτάσιμο. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό κατηγοριών, να πουλήσετε έναν απεριόριστο αριθμό προϊόντων, να δεχτείτε πολλαπλά νομίσματα, να χρησιμοποιήσετε πολλές γλώσσες και να επιλέξετε από πάνω από 20 τρόπους πληρωμής και 8 μεθόδους αποστολής. Είναι φιλικό προς το χρήστη αλλά και μπορεί να βοηθήσει στη δική σας προβολή στο Google. Οι πελάτες μπορούν επίσης να ελέγξουν και να βαθμολογήσουν τα στοιχεία που πουλάτε.

 

Εκτός από τα παραπάνω στα πακέτα μας μπορείτε να βρείτε και τις ακόλουθες εφαρμογές, πάντα με εγκατάσταση με 1 κλικ.

PrestaShop

Η λύση ηλεκτρονικού εμπορίου PrestaShop δημιουργήθηκε για να επωφεληθεί από τις βασικές καινοτομίες του Web 2.0, όπως οι δυναμικές λειτουργίες AJAX και η εργονομία επόμενης γενιάς. Το PrestaShop οδηγεί τους χρήστες μέσω του καταλόγου προϊόντων σας με έξυπνο και αβίαστο τρόπο, μετατρέποντας τους επισκέπτες σε πελάτες.

Zen Cart

Ελεύθερο και φιλικό προς το χρήστη, αποτελεί ένα δημοφιλές λογισμικό ανοιχτού κώδικα για eshop. Αναπτύσσεται από μια ομάδα προγραμματιστών, σχεδιαστών και συμβούλων που πιστεύουν ότι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου πρέπει να γίνεται διαφορετικά.

AbanteCart

Το Abante Cart είναι μια δωρεάν λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που βασίζεται στην PHP, παρέχοντας τη δυνατότητα πώλησης προϊόντων online γρήγορα και αποτελεσματικά. Η εφαρμογή AbanteCart χτίζεται και υποστηρίζεται από πεπειραμένους λάτρεις που είναι παθιασμένοι με το έργο τους και τη συμβολή τους στην ταχέως εξελισσόμενη βιομηχανία ηλεκτρονικού εμπορίου. Το AbanteCart είναι κάτι περισσότερο από ένα καλάθι αγορών, είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου με πολλά οφέλη.

Avactis

Η Avactis προσφέρει ένα εξαιρετικό σύνολο εργαλείων για να ξεκινήσει κάποιος γρήγορα μια ηλεκτρονική επιχείρηση. Το Avactis Shopping Cart είναι ένα πακέτο λογισμικού που σας επιτρέπει να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο διαδίκτυο. Σε σύγκριση με άλλα παρόμοια λογισμικά, η Avactis προσφέρει το μοναδικό πλεονέκτημα της πολύ απλής ενσωμάτωσης του ηλεκτρονικού καταστήματος στον υπάρχοντα ιστότοπό σας. Για πολλά παρόμοια συστήματα, η ενσωμάτωση ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που απαιτεί πολύ χρόνο και προσπάθεια. Ως αποτέλεσμα, η Avactis μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της ένα πολύ βολικό εργαλείο για την γρήγορη έναρξη μιας ηλεκτρονικής επιχείρησης.

Quick.Cart

Το Quick.Cart είναι ένα απλό και λειτουργικό καλάθι αγορών για εσάς και τους πελάτες σας. Τα διαδραστικά προϊόντα και η διαχείριση των παραγγελιών, οι εκπληκτικές δυνατότητες επέκτασης και η εύκολη εγκατάσταση καθιστούν το Quick.Cart μοναδικό!

AlegroCart

Το AlegroCart είναι μια ελεύθερη λύση ανοικτού κώδικα ηλεκτρονικού εμπορίου για αγορές με βάση το MVC Framework. Το AlegroCart συνοδεύεται από ένα σύστημα προτύπων που διαθέτει ξεχωριστούς φακέλους στυλ. Τα πρότυπα, τα στυλ, τα χρώματα, οι μορφοποιήσεις σελίδων καθώς και η διάταξη των ενοτήτων καθορίζονται από τον διαχειριστή.

CubeCart

Το CubeCart είναι μια ολοκληρωμένη λύση για το eshop σας. Με το CubeCart μπορείτε να ρυθμίσετε γρήγορα ένα ισχυρό ηλεκτρονικό κατάστημα για να πουλάτε τα προϊόντα σας σε νέους και υπάρχοντες πελάτες παγκοσμίως. Το CubeCart είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής λύση ηλεκτρονικού εμπορίου που απολαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες έμποροι παγκοσμίως.

Zeuscart

Το Zeuscart είναι ένα ηλεκτρονικό καλάθι αγορών PHP / My SQL το οποίο είναι απλό, ισχυρό και εύκολο στη χρήση. Το Zeuscart περιλαμβάνει μια σειρά από προσαρμοσμένες στο μάρκετινγκ λειτουργίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο διαδίκτυο.

Φυσικά οι διακομιστές μας μπορούν να υποστηρίξουν και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή θέλετε να εγκαταστήσετε.

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ και αποκτήστε ηλεκτρονικό κατάστημα από την theWebPower.