75€ Δωρεάν διαφήμιση

Δωρεάν διαφήμιση του ιστοτόπου σας στο Google

Google Adwords

Η THE WEB POWER συνεργάζεται με το Google και σας κάνει Δώρο κουπόνια διαφήμισης στο Google AdWords αξίας 75,00€ για να προβάλλετε την ιστοσελίδα σας online. Οι διαφημίσεις σας θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google (και σε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων ιστοσελίδων), ακριβώς τη στιγμή που οι χρήστες ψάχνουν για αυτό που προσφέρετε!
Επεξεργαστείτε τις διαφημίσεις σας και προσαρμόστε τον προϋπολογισμό σας μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Πληρώνετε μόνο εάν κάποιοι κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας!

» Με κάθε αγορά πακέτου hosting λαμβάνετε κουπόνι αξίας 75,00€
» Επωφεληθείτε από την υψηλή επισκεψιμότητα της μηχανής αναζήτησης Google
» Δημιουργείτε μέσα σε λίγα λεπτά διαφημίσεις κειμένου, πληρώνοντας μόνο όταν κάποιος κάνει κλικ πάνω σε αυτές
» Δηλώνετε λέξεις κλειδιά για να βοηθήσετε το Google να συσχετίσει τις διαφημίσεις σας
» Στοχεύετε τις διαφημίσεις σας ανά γεωγραφική περιοχή και όπου εσείς επιθυμείτε

Αν επιθυμείτε να αναλάβουμε την διαχείριση της διαφημιστικής καμπάνιας σας και την δημιουργία επαγγελματικών διαφημίσεων για την προώθηση της ιστοσελίδας σας με βάση στοχευμένες λέξεις κλειδιά, επικοινωνήστε μαζί μας! Είμαστε στη διάθεση σας για να οργανώσουμε την διαφημιστική σας προβολή στο Google AdWords!Σχετικές ερωτήσεις

Το Google AdWords είναι ένα διαφημιστικό πρόγραμμα που προσφέρει το Google, το οποίο εμφανίζει διαφημίσεις με την μορφή links δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος να προσελκύσετε νέους πελάτες όταν αυτοί κάνουν αναζητήσεις στο Google με κριτήρια που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας. Όταν ο χρήστης βρει ενδιαφέρουσα τη διαφήμισή σας, κάνει κλικ πάνω της και μεταφέρεται στο site σας.

Ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας στο Google και σε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων ιστοσελίδων. Πληρώνετε μόνο εάν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας.

Δημιουργείτε τις διαφημίσεις σας και επιλέγετε λέξεις-κλειδιά που είναι λέξεις ή φράσεις σχετικές με την επιχείρησή σας. Όταν οι χρήστες πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google χρησιμοποιώντας μία από τις λέξεις-κλειδιά σας, η διαφήμισή σας ενδέχεται να εμφανιστεί δίπλα από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Τώρα, διαφημίζεστε σε ένα κοινό που ενδιαφέρεται ήδη για εσάς. Οι χρήστες μπορούν απλώς να κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας για να πραγματοποιήσουν αγορά ή για να μάθουν περισσότερα σχετικά με εσάς.

Το Google AdWords σας προσφέρει

Στοχευμένη προσέγγιση

Τώρα μπορείτε να διαφημιστείτε σε χρήστες που πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google. Ακόμη και αν εμφανίζεστε ήδη στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google, το AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε νέα κοινά στο Google και στο διαφημιστικό μας δίκτυο.

Περισσότερος έλεγχο

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις διαφημίσεις σας και να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας μέχρι να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Μπορείτε επίσης να προβάλλετε διάφορες μορφές διαφημίσεων. Μπορείτε ακόμα και να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας σε συγκεκριμένες γλώσσες και γεωγραφικές τοποθεσίες.

Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση δαπανών ή δέσμευση χρόνου. Και με την επιλογή κόστους-ανά-κλικ, χρεώνεστε μόνο αν κάποιοι κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ευρώ του προϋπολογισμού σας χρησιμεύει για να σας φέρει νέους πελάτες.
Δεν υπάρχει ελάχιστη απαίτηση εξόδων – το ποσό που καταβάλλετε για το AdWords εξαρτάται από εσάς. Μπορείτε για παράδειγμα, να ορίσετε έναν ημερήσιο προϋπολογισμό πέντε ευρώ και ένα μέγιστο κόστος δέκα λεπτών για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας. Θα χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και όχι όταν εμφανίζεται η διαφήμιση.

Η Media Power ΕΠΕ προσφέρει το αρχικό κουπόνι προσφοράς για την ενεργοποίηση ενός νέου διαφημιστικού λογαριασμού και ουδεμία ευθύνη έχει για οποιαδήποτε διαφορά προκύψει μεταξύ του διαφημιζόμενου και του Google AdWords.

Τα κουπόνια και η διαφημιστική προβολή μεσω του Google AdWords διέπονται απο τους όρους χρήσης του Google AdWords.
Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους και Προϋποθέσεις της προσφοράς για κουπόνια Google Adwords, όπως αυτοί καθορίζονται από το Google

210 9211597

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Επικοινωνία μέσω e-mail

Επικοινωνία μέσω ticket