Υπηρεσίες Web Hosting & Domain Names

Δωρεάν hosting σε κανονικό πακέτο και Δωρεάν κατοχύρωση ονόματος !

Mε κάθε κατοχύρωση domain name, σας παρέχουμε τώρα έως 4 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία του site σας, στα πακέτα SMALL, BASIC και SUPER BASIC, με ΔΩΡΕΑΝ Τεχνική Υποστήριξη. Επίσης σας προσφέρουμε προεγκατεστημένη Σελίδα "Υπό Κατασκευή" η οποία θα ενημερώνει τους επισκέπτες σας ότι το site σας είναι Υπό Κατασκευή. Κατοχυρώστε το domain σας και ενεργοποιήστε το πακέτο δωρεάν φιλοξενίας. Αποκτήστε πλήρεις υποδομές hosting για να ξεκινήστε την παρουσία σας στο internet χωρίς κόπο και κόστος.

Προχωρήστε στην παραγγελία σας


Δωρεάν hosting για πάντα σε Δωρεάν πακέτο;

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Αργός και υπερφορτωμένος server
Πολλοί περιορισμοί στα τεχνικά χαρακτηριστικά
Χωρίς κανονική τεχνική βοήθεια
Χωρίς καλή επιτήρηση
Χωρίς προστασία από ιούς και κυβερνοεπιθέσεις
Χωρίς password protection
Επομένως και χωρίς δυνατότητα σωστής παρουσίας στο internet
Θέλουμε να έχουμε πάντα ευχαριστημένους πελάτες και να μπορούμε να τους κοιτάμε στα μάτια, γι'αυτό ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ Δωρεάν hosting ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
 

Ή Δωρεάν hosting σε κανονικό πακέτο;

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Servers με μεγάλη ταχύτητα απόκρισης
Κανένας περιορισμός στα τεχνικά χαρακτηριστικά
Κανονική SUPER τεχνική βοήθεια
Υποστήριξη όλων των σύγχρονων εφαρμογών
Επιτήρηση του server 24 ώρες το 24ωρο
Firewall για προστασία από απειλές
Για μια ολοκληρωμένη παρουσία του site σας στο internet
ΔΩΡΕΑΝ ΕΩΣ 4 ΜΗΝΕΣ για να κατασκευάσετε σωστά το site σας και να ξεκινήσετε τους πρώτους μήνες χωρίς έξοδα και σκοτούρες!
 


Έως 6 μήνες δωρεάν hosting για μεταφορά site από άλλον πάροχο!

Αν έχετε τη φιλοξενία του site σας σε άλλη εταιρεία, μπορείτε να τη μεταφέρετε σε εμάς και να κερδίσετε μέχρι 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ web hosting. Ποιο συγκεκριμένα, η THE WEB POWER αναλαμβάνει την μεταφορά του site σας στους server της, εντελώς δωρεάν, με Δώρο έως 6 μήνες επιπλέον συνδρομής!

Μάθετε περισσότερα


Κερδίστε έως και 20% σε 2ετή φιλοξενία!

Κάνοντας μια νέα αγορά πακέτου φιλοξενίας , ή ανανεώνοντας την υπάρχουσα φιλοξενία του site σας, με ετήσια ή διετή διάρκεια, κερδίζετε 10% και 20% έκπτωση αντίστοιχα. Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από εσάς. Οι εκπτώσεις εφαρμόζονται αυτόματα κατά την παραγγελία της υπηρεσίας.

Δείτε περισσότερα για τα πακέτα φιλοξενίας


Κουπόνια Google Adwords για Δωρεάν διαφήμιση!

Η THE WEB POWER συνεργάζεται με το Google και σας κάνει Δώρο κουπόνια διαφήμισης στο Google AdWords αξίας 75,00€ για να προβάλλετε την ιστοσελίδα σας online. Aποκτήστε νέους πελάτες προβάλλοντας τη διαφήμισή σας στο Google.

Μάθετε περισσότερα


Δωρεάν καταχώρηση στον διαφημιστικό κατάλογο top100!

H THE WEB POWER σας δίνει τώρα την δυνατότητα να προσελκύσετε επισκέπτες στις σελίδες σας χωρίς να πληρώσετε για διαφήμιση κάνοντας καταχώρηση στον διαφημιστικό κατάλογο TOP 100 εντελώς Δωρεάν !

Μάθετε περισσότερα


 
Google