Η εταιρεία μας

Ιστορικό

Από το 1997 μαζί σας

H πείρα μας στον τομέα της πληροφορικής ξεκινάει από το 1985 με την κατασκευή εφαρμογών Software και με εκδόσεις πληροφορικής. Είμαστε στο χώρο της πληροφορικής κυριολεκτικά από την εποχή γέννησής της, τότε που οι δυνατότητες των υπολογιστών ήταν σε νηπιακό στάδιο. Από το 1990 η Media Power δραστηριοποιείται στον τομέα του marketing, της διαφήμισης και της προώθησης πωλήσεων. Εχουμε αναλάβει με επιτυχία διαφημιστικά προγράμματα μεγάλων εταιρειών στην τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες, σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Η Media Power ξεκίνησε την παρουσία της σαν διαφημιστική εταιρεία μαζί με την άνθηση της ιδιωτικής τηλεόρασης και ραδιοφώνου στην Ελλάδα.

Η THE WEB POWER είναι το κομμάτι της Media Power που από το 1997 ειδικεύεται και προσφέρει από τις καλύτερες εμπορικές υπηρεσίες Internet στην Ελλάδα.

Για πάρα πολύ καιρό τώρα, υπάρχει και συζητιέται το δίλημμα για κάθε εταιρεία αν για την εμπορική παρουσία της στο Internet, θα πρέπει να επιλέξει μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών Web για τις τεχνικές της γνώσεις ή διαφημιστική εταιρεία για τις γνώσεις της στον τομέα της επικοινωνίας και του marketing ώστε οι σελίδες να περνάνε σωστά το μήνυμα της εταιρείας τους στον επισκέπτη του site .

Για μας το δίλημμα αυτό δεν υπάρχει. Η μακρόχρονη πείρα μας και στους δύο τομείς εγγυάται το αποτέλεσμα.

Εμείς αξιοποιούμε για σας τις δυνατότητες του Internet στο έπακρο. Αλλά, ξέρουμε επίσης καλά και πως πρέπει να κατασκευαστεί το site σας σωστά. Ετσι ώστε και καλαίσθητο να είναι και να λειτουργεί ορθά και χωρίς προβλήματα. Επίσης, μπορούμε να διαφημίσουμε σωστά και έξυπνα το site σας στο INTERNET, ώστε να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες καθημερινά και να έχει εμπορική επιτυχία. Επειδή εργαζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια και στο τεχνικό τομέα της πληροφορικής αλλά και στον τομέα της διαφήμισης και του marketing μπορούμε να δημιουργήσουμε για σας ένα site που να έχει εμπορική επιτυχία και να είναι αισθητικά και λειτουργικά άψογο .

Προσφέρουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες Internet στην καλύτερη τιμή. Οι πελάτες μας προέρχονται, εκτός από την Ελλάδα, από όλα τα μέρη του κόσμου ακόμα και από την Αμερική, γιατί οι υπηρεσίες μας είναι από τις καλύτερες διεθνώς.

Οι πελάτες μας προέρχονται απο όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, μέσα μαζικής ενημέρωσης, δήμοι, βουλευτές, τύπος, εταιρείες υπηρεσιών Ιντερνετ, εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, εμπορικές επιχειρήσεις, βιομηχανίες κάθε είδους και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Η εξυπηρέτηση και η προσωπική τεχνική υποστήριξη που σας παρέχουμε, εγγυώνται την εύκολη και χωρίς προβλήματα φιλοξενία του site σας, δίνουν αξία στα χρήματα που επενδύετε και δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης.

Είμαστε Εγκεκριμένοι Επίσημοι Καταχωρητές ονομάτων χώρου (domain names) από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων με Αρ.Πρωτοκόλλου ΕΕΤΤ 4842/03-03-04 και οι υπηρεσίες μας καλύπτουν όλο το φάσμα των διαδικτυακών υπηρεσιών:

» Κατοχύρωση domain names με κατάληξη .gr, .eu, .com, .net, .org, .biz, .info κτλ
» Φιλοξενία σελίδων Internet
» Κατασκευή ιστοσελίδων & εφαρμογών Ηλεκτρονικού Εμπορίου
» Υπηρεσίες Προβολής και Προώθησης μέσω Διαδικτύου

210 9211597

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου

Επικοινωνία μέσω e-mail

Επικοινωνία μέσω ticket